ÁRUCSOPORTOK
 
Növénytámaszok
Növénytámasz
Metszőollók
Fűrészek
Sövénynyírók
Kötözőeszközök
Egyéb kertészeti eszközök
 
 
BEJELENTKEZÉS
 
Azonosító:   
Jelszó:   
 
 

 
 NÖVÉNYTÁMASZOK
 
Az általunk forgalmazott növénytámaszokat egy japán cég gyártja. Európai kereskedelmi központja a magyarországi forgalmazással a PROMA Kft-t bízta meg, a kizárólagos képviselet jogával együtt.

A növénytámasz anyaga: belül vékonyfalú acélcső, aminek a két végét először műanyag záró elem besüllyesztésével lezárnak, majd az egészet hézagmentes poliolefin bevonattal látnak el. Ennek eredményeként egy kellően merev, de nem törékeny, a vízhatlan bevonat miatt abszolút korrózióálló, a napfényre nem érzékeny, könnyűsúlyú, egyik végén hegyes, növénytámasz jött létre. Természetes zöld színével esztétikusan illeszkedik környezetébe.

A rugalmas poliolefin bevonat ellenáll a talajban előforduló minden tartós vagy agresszív vegyi hatásnak. A felülete bordázott kialakítású, emiatt egyrészt a növény meg tud rajta kapaszkodni, másrészt a kötöző huzal, szalag nem tud lecsúszni róla. 10-12 éves élettartama során nem igényel kezelést, karbantartást!

A növénytámaszok méretválasztéka lehetővé teszi, hogy az alacsony cserepes növényektől a paradicsomtöveken és szőlőn keresztül a bokrok, facsemeték biztonságos, esztétikus rögzítését megoldjuk.
 
 
 
 
© 2006 - PROMA KFT.